Amélie Beyaert
Moet je zien, deze blog met citaten en foto's..
Pieter Smets
Throwback to Riviera 2019: voorkamp, kamp en nakamp
Saartje Beunnens
Om een fantastisch avontuur te gaan beleven met ridders-in-wording, vertrokken enkele enthousiaste vrijwilligers met trein en auto naar de ‘Bosuil’ om een schitterend kamp voor te bereiden. Van samen één appel verslinden over alles geven om het perfecte kasteel te knutselen tot een mini-Temptation Island: de moni’s deden het met plezier en leerden elkaar al snel beter kennen. Zo waren ze helemaal klaargestoomd om een paar dagen later een bende enthousiaste Koning Arthur (of toch eerder Zwarte Ridder?)-fans te ontvangen! Er stond vanalles op het programma: klimmen en knutselen, fantaseren en spelen, sporten en chillen, lekker eten en mee koken, feesten en dansen, dieren knuffelen en in maïs rondsnuffelen. Die jonge ridders – oh ja, zei ik al dat iedereen door Koning Arthur tot ridder werd geslagen bij blijk van een heldhaftige daad? – bleven maar alles geven, van ’ s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
Mathias De Baets
Zoals jullie weten hebben we er een prachtig kamp opzitten, een echt gangsta’s paradise! Het begon met het toekomen van de vrijwilligers die al snel hun weg vonden op de weide, elkaar steunden en heel veel zin hadden om jullie te ontvangen.
Pieter-Jan Remaut
Hebben jullie al gehoord van het fantastische kamp Vakantie Aan Zee? Het begon allemaal in Nieuwpoort op 11 en 12 juli. De vrijwilligers kwamen aan in het kamphuis en meteen begon het smeden van vriendschapsbanden die nog lang na het kamp zouden blijven bestaan.
Ruben Vanhee

Tien jaar na de doortocht van Toreo in Asturias en Cantabrië koos het nieuwe buitenlands kampconcept van BIZON opnieuw voor deze bestemming in Noord-Spanje. Begin juli reisden 11 jongeren tussen 17 en 21 jaar samen met 6 begeleiders naar de imposante bergtoppen van Picos de Europa, een tocht langs steden, bergen, rivieren en kloven in Frankrijk en het Spaanse Baskenland.

Amélie Beyaert
Op 1 juli was het hippieteam van #Beachfest klaar om te vertrekken De vormingen zorgden al snel voor foto's met gekke bekken en leuke trekken
Jolien Cosaert

Het leukste aan de MED-functie vind ik de variatie. Van medicatie, EHBO en verzorging/hygiënisch verantwoordelijke op kamp (de vanzelfsprekende) tot de praktische en allround taakjes.
Als nurse heb je misschien niet altijd de meest dankbare taakjes (kakbroekjes, teken liquideren, luizendetective en -verdelger, bloederige knietjes en ellebogen verzorgen, ziektekiemen liquideren…).

Naomi Maene
"In 2014 was ik samen met Bostie en Kaija econoom op het kamp "Trek!"
Shavalley Fornerino
JUMANJI, een spel voor diegene die een manier zoekt om de realiteit achter zich te laten… We hebben 7 verschillende levels doorkruist om terug uit het spel te geraken? Sommige levels waren makkelijker dan de andere. Nooit wist je wat er te wachten stond, want er kon zomaar een bonus level opstarten!

Pagina's