Alle vergaderingen en activiteiten van BIZON worden sowieso geannuleerd (of uitgesteld) tot en met 3 april. Daarnaast nemen we ook extra maatregelen door het annuleren van de Animatorcursus en het Paaskamp.
Matthias Vanlede
Terugblik op het geweldige kerstkamp waar een BIZONder enthousiast team maar liefst 21 deelnemers een fantastisch einde van 2019 bezorgde!
Als medewerker ‘vorming’ ondersteun je de vrijwilligers die zich bezighouden met het vormingsbeleid. Dit doe je door de vrijwilligers te ondersteunen bij het voorbereiden en geven van vorming en kennis vanuit externe werkgroepen te delen. Je neemt zelf enkele voorbereidende taken op jou of geeft zelf vorming. Als medewerker ‘vrijwilligers’ zorg je ervoor dat het vrijwilligersbeleid actief uitgedragen wordt in de organisatie. Daarnaast ondersteun je de vrijwilligers bij het organiseren van ontmoetingsactiviteiten en evenementen.
Amélie Beyaert
Hotel op stelten!
Amélie Beyaert
Moet je zien, deze blog met citaten en foto's..
Pieter Smets
Throwback to Riviera 2019: voorkamp, kamp en nakamp
Saartje Beunnens
Om een fantastisch avontuur te gaan beleven met ridders-in-wording, vertrokken enkele enthousiaste vrijwilligers met trein en auto naar de ‘Bosuil’ om een schitterend kamp voor te bereiden. Van samen één appel verslinden over alles geven om het perfecte kasteel te knutselen tot een mini-Temptation Island: de moni’s deden het met plezier en leerden elkaar al snel beter kennen. Zo waren ze helemaal klaargestoomd om een paar dagen later een bende enthousiaste Koning Arthur (of toch eerder Zwarte Ridder?)-fans te ontvangen! Er stond vanalles op het programma: klimmen en knutselen, fantaseren en spelen, sporten en chillen, lekker eten en mee koken, feesten en dansen, dieren knuffelen en in maïs rondsnuffelen. Die jonge ridders – oh ja, zei ik al dat iedereen door Koning Arthur tot ridder werd geslagen bij blijk van een heldhaftige daad? – bleven maar alles geven, van ’ s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
Mathias De Baets
Zoals jullie weten hebben we er een prachtig kamp opzitten, een echt gangsta’s paradise! Het begon met het toekomen van de vrijwilligers die al snel hun weg vonden op de weide, elkaar steunden en heel veel zin hadden om jullie te ontvangen.
Pieter-Jan Remaut
Hebben jullie al gehoord van het fantastische kamp Vakantie Aan Zee? Het begon allemaal in Nieuwpoort op 11 en 12 juli. De vrijwilligers kwamen aan in het kamphuis en meteen begon het smeden van vriendschapsbanden die nog lang na het kamp zouden blijven bestaan.
Ruben Vanhee

Tien jaar na de doortocht van Toreo in Asturias en Cantabrië koos het nieuwe buitenlands kampconcept van BIZON opnieuw voor deze bestemming in Noord-Spanje. Begin juli reisden 11 jongeren tussen 17 en 21 jaar samen met 6 begeleiders naar de imposante bergtoppen van Picos de Europa, een tocht langs steden, bergen, rivieren en kloven in Frankrijk en het Spaanse Baskenland.

Pagina's