Linde Lambrecht
We zijn erbij we gaan weer totaal los Viva de Romeo’s We houden van het leven, de liefde en de lust We gaan nog niet naar huis tot ieder meisje is gekust
Beeleke Bredero
Er was eens, een weide in Orchimont. Normaal ligt die weide in de Ardennen, echter nu was het plots Schots Hooglandgebied geworden, waar Audrey en Emmelien – de KHL van 4SJOR – samen met de moni’s, keukenprinsen, verpleger en materiaalheld 29 jongeren opwachtten volledig gehuld in Schotse kledij.
Amélie Beyaert
Reis rond de wereld in 13 kampen!
Emmelien Monnens
Gezelliger kan toch niet dan tussen kerst en nieuwjaar op kamp te gaan. Enkele #pioniers staken de handen in elkaar en maakten er een BIZONder eindejaar van. Want ja, #kerstkampdoethet.
Lies Jacobs

BIZON vzw zoekt: Educatieve medewerker met nadruk op communicatie (40%) en vrijwilligersondersteuning (40%)

Onze organisatie

BIZON is een vrijwilligersorganisatie met een landelijke erkenning als jeugdvereniging en een secretariaat in Gent. BIZON organiseert kampen voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren. BIZON organiseert ook tal van vormings- en ontmoetingsactiviteiten voor haar vrijwilligers.

Jouw ambitie

Carla Van Riet
Liedjestekst geschreven door de cursisten als verrassing voor de instructoren op de laatste dag :)
Ilonah Matthys
Ze kunnen het herfstkamp aan Ilonah, en Helena Ze zijn er voor elkaar, en dat is wat telt Oeh oeh
Amélie Beyaert
Eerste zaterdag van september, jaarlijks een rendez-vous om niet te missen. Dit jaar kwamen alle vrijwilligers samen in het Claragoed te Gentbrugge. Al snel kwamen de eerste mensen toe met lachende gezichten, omdat ze hun kampteam en bizonvriendjes terug zagen. Natuurlijk hadden ze ook super veel zin in wat de rest van de avond hen aan te bieden had. In afwachting dat we voltallig waren maakten de mensen van verschillende kampen kennis met elkaar en dit allemaal rond een kom chips en iets om hun keel te smeren. Vanaf onze aankomst konden we al met verbazing de originele namen lezen die de sauzen hadden gekregen. Dit was dan ook meteen een ijsbreker.
Yana Hoorne
Beach Rock – Zo Bijzonder: het enige echte lied Eh eh eh eh eh
Kimberly Kesteleyn
Asterix in de mix, het was veeeeeel meer dan 'niks'. Het laatste kamp van de zomer begon de 20ste augustus in Hechtel-Eksel bij Leopoldsburg, door het vele overstappen begon het al met veel gewurg.

Pagina's