Hannes Vanhee
Op bevel van Koning Lodewijk XIV worden na het Herfstkamp van BIZON volgende ordes in de Musketiers uitgereikt...
Amélie Beyaert
3,2,1 ... Klaar voor lancering!

BIZON vzw zoekt: Administratief medewerker/medewerkster (60% VTE)

Onze organisatie

BIZON is een vrijwilligersorganisatie met een landelijke erkenning als jeugdvereniging en een secretariaat in Gent. BIZON organiseert kampen voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren. BIZON organiseert ook tal van vormings- en ontmoetingsactiviteiten voor haar vrijwilligers. Klik alvast eens op onze site: www.bizonvzw.be 

Dit zoeken we...

Lore Depoorter
Altijd gedacht dat Tomorrowland het beste festival van de wereld was? Dan heb je het wel echt verkeerd. Deze zomer hebben wij namelijk kamphuis Isara in Nieuwpoort omgetoverd tot een luxe festivalweide.
Amélie Beyaert
Na de BBQ- en pastabareditie was het tijd voor iets nieuws!..
Amélie Beyaert
22 Augustus, wakker worden! Kommels in knopen in ons maag ... Vol met spanning wachten we op de aankomst van de eerste bezoekers van de chocoladefabriek...
Saartje Beunnens
Op 1 augustus stapten we aan boord van de black Pearl. Vol goede moed vaarden we naar het kasteel van Dalhem..
Jolijn Degrande

Overweegt u mee te gaan op BEX volgend jaar? Leuk! Maar hou misschien het volgende even in gedachte. Zo weet u waar u aan begint. Eerst en vooral is dit geen kamp, maar een vakantie. Dit jaar officieel in goede banen geleid door reisleiders Detlove You en Matras. Officieel zeg ik, we weten allemaal dat ECO A en ECO 1 vanop de achterlijn en met kleine subtiele, doch nodige, ingrepen steeds een oogje in het zeil hielden. Dit tot grote geruststelling van alle Bizons. Maar dit even tussen haakjes. Laat het ons over het kamp, neenee... de vakantie hebben!

Naomi Bonny

“Vakantie aan Zee: een week lang uitwaaien aan zee, nieuwe mensen leren kennen en samen activiteiten doen.” Dat was hoe de vakantie op de website omschreven stond. Toch begon iedereen met zijn eigen verwachtingen aan deze week vol nieuwe ervaringen en grappige momenten. Maar hoe we het ons vooraf ook inbeeldden, niets kon tippen aan de superformitastische ervaring die VAZE 2018 uiteindelijk bleek te zijn.

Lies Vandevelde

The Hunger Games gingen van start op 22 juli en markeerden het begin van een bloedheet avontuur. Alleen de uiterst dappere tributen gingen de uitdaging aan en begonnen aan een onvergetelijk verhaal.

Pagina's