Blog van Jurgen Lamsens

Jurgen Lamsens
Tal van BIZONdere vrijwilligers zetten zich in om onze jongeren een fantastische ervaring te laten beleven. De vele uren vrije tijd die in onze vereniging worden gestoken zijn goud waard! BIZON is dan ook superblij dat er heel veel positieve reacties komen na een boeiende maar vaak vermoeiende ervaring op kamp of cursus.
Jurgen Lamsens
Vrijwilligerswerk is iets geweldigs: je bouwt ervaring op, leert nieuwe vaardigheden, je leert mensen kennen en je draagt tegelijk bij tot de samenleving. Je krijgt er een goed gevoel van en als toemaatje, ontvang je achteraf zalige reacties van de jongeren...
Jurgen Lamsens
De eerste BIZON kampen zijn achter de rug. De eerste foto-albums staan online: Paasminions en Springbreak. De eerste reacties van jongeren zijn gepost. Hieruit blijkt dat ze zich ongelooflijk hebben geamuseerd! Een pluim op de hoed van alle BIZON vrijwilligers!
Jurgen Lamsens
Voel jij dat ook? Dat pessimisme in het dagelijks nieuws? Het is weinig opbeurend. Problemen, conflicten, spanningen en zwart-wit stellingen vliegen ons om de oren tot we er bijna horendol van worden. Het lijkt een nationale sport te zijn om elkaar uit te kafferen als zogenaamd anonieme commentator op sociale media en om de (zwarte) gal uit te spugen via allerlei fora. Polarisering alom.
Jurgen Lamsens

(WE)BLOG! Kampen, weekends, ontmoeting en vorming. BIZON heeft alle ingrediënten in huis voor een BIZON BLOG (Van Dale: het/de; o en m; meervoud: BIZON BLOGS). Zeg nu zelf: BIZON BLOG Bekt Betrekkelijk Behoorlijk, niet? Honger naar de spannendste verhalen? Wordt heel binnenkort vervolgd...

Abonneren op RSS - Blog van Jurgen Lamsens