Info Herfstkamp

Praktische info herfstkamp

Geachte mevrouw,

Geachte heer,

Leuk dat je jongeren uit je dienst de kans geeft om deel te nemen aan een fantastische vakantie met BIZON. Hieronder zijn een reeks documenten weergegeven die BIZON nodig heeft om alles in goede banen te leiden:

Infobrief herfstkamp

De infobrief kan je lezen door het document links aan te klikken!

 

Transportinfo herfstkamp

Via het document aan de linkerkant vind je de nodige info omtrent de transportregeling van het herfstkamp. Indien je dit nog niet hebt doorgegeven kun je online laten weten hoe jullie het transport naar en van het herfstkamp zullen regelen. Dat kan je doen door het online formulier (hier rechts) in te vullen. Via mail krijg je een overzicht van alle deelnemende diensten om eventueel gemeenschappelijk vervoer op touw te zetten.

Persoonlijk inlichtingenformulier jongeren

Indien je dit nog niet hebt doorgegeven kun je het persoonlijk inlichtingenformulier invullen op onze website door hier rechts op het "Online formulier" te klikken. Indien je dit formulier liever niet online invult, kun je het formulier ook downloaden, afdrukken, invullen en opsturen naar ons secretariaat. Dit formulier krijg je door links op de afbeelding te klikken.

Toestemming Publicaties

BIZON maakt in haar publicaties (website, nieuwsbrief, brochure, …) vaak gebruik van beeldmateriaal. Het is evenwel bij wet verboden teksten of afbeeldingen te verspreiden waaruit de identiteit kan blijken van de deelnemers ten aanzien van wie jeugdbeschermingsmaatregelen werden getroffen,
indien de context waarin deze foto’s werden genomen, gelinkt kan worden aan de jeugdbeschermingsmaatregelen.

Facebookgroep

De tijd van de postduif is reeds lang vervlogen en de sociale media (bv. Facebook) nemen volop het communicatieroer over. Met BIZON willen we dan ook niet achterop blijven hinken. Daarom richten we graag een Facebookgroep op voor ouders en begeleiders voor, tijdens en na het Herfstkamp.
We willen dit graag als een testproject op het Herfstkamp uitproberen.
Meer info via het document aan je linkerkant.
 

Indien je de betaling nog niet in orde hebt gebracht, gelieve dit dan zo snel als mogelijk in orde te brengen. Alle info omtrent de betaling vind je op de factuur (die via mail werd doorgestuurd) en in de algemene voorwaarden die je hier kunt raadplegen.

BIZON bedankt je alvast voor het vertrouwen. Indien er bijkomende vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact op met het secretariaat.

Met BIZONdere groeten