INSCHRIJVINGSFORMULIER 2021

 
1 Begin 2 Naar inschrijving 3 Samenvatting 4 Voltooid
Algemeen

Het online inschrijvingsformulier van BIZON is opgedeeld in 2 delen.

1) De algemene informatie over de inschrijver van de jongere(n). Deze gegevens zijn noodzakelijk voor de verdere afhandeling. Zo zal alle communicatie omtrent het kamp via deze gegevens verlopen ( facturatie, praktische informatie, …).

2) De inschrijving van de jongere(n) zelf.  Hier worden gegevens van de jongere gevraagd. Indien je als dienst meerdere jongeren inschrijft, dien je per jongere de gegevens van hun contactpersoon in te vullen.

Merk op: De inschrijving voor een kamp is pas compleet indien het secretariaat hiervoor een bevestigingsmail stuurt. Indien het kamp reeds volzet is, komt de inschrijving op de wachtlijst terecht. 

Informatie over de dienst
Indien je jouw klantnummer van BIZON niet kent, mag je dit vakje leeg laten.
Indien van toepassing.
Vul hier de algemene contactpersoon voor de dienst in.
Privacy

De contactgegevens die BIZON via de inschrijvingen verkrijgt, worden met het oog op latere correspondentie en samenwerking verwerkt in een intern adresbestand. Indien je graag in detail wil weten welke persoonsgegevens worden verwerkt, deze wil laten verbeteren of verwijderen, kan je contact opnemen met het secretariaat van BIZON vzw via 09 236 30 09 of info@bizonvzw.be.

Meer informatie over het privacy beleid van BIZON kan je hier vinden.

Toestemming buitenland

De kans bestaat dat de kampgangers een (dag)uitstap maken naar een locatie die gelegen is in een van onze buurlanden. Om die reden hebben ook deelnemers van onze binnenlandse kampen de toestemming nodig op het land te verlaten. Krijgen ze die niet, dan zal er voor hen op die dag een aangepast programma voorzien worden.