vacatures ontmoeting

Jong, of iets minder jong,

groot of klein,

mooi, of nog mooier,

ruw of zacht,

nieuw of ervaren,

werkgroep ontmoeting  brengt alleman samen.

We beginnen op 15 januari met een nieuwjaarsdrink, op 28 februari komt er "touch and go", en op 16 mei bereiden we ons terug met z’n allen samen op de komende zomer. Echter: nog niet alles is in kannen en kruiken. Er zijn nog wel wat helpende handen nodig voor deze samenkomsten. Hier volgen enkele vacatures. Je kunt een vakje aanvinken onder elke vacature als je zin hebt om een activiteit te trekken, eraan mee te helpen of gewoon eens te horen wat het juist inhoudt. Vergeet niet op "indienen" te klikken!

Nieuwjaarsdrink - 15 januari

We vliegen het nieuwe jaar in. Dorien, Marlies en Eva zetten hun schouders hieronder. Er zijn al veel leuke ideeën. Heb je zin om hier praktisch, inhoudelijk of organisatorisch bij te helpen vink zeker het vakje hieronder aan!

BIZON Bruncht - 28 februari

Een nieuwe activiteit in het ontmoetingsgamma. Op deze (namid)dag leren nieuw en minder nieuw elkaar beter kennen. Samen trappen we met heel veel goesting het nieuwe werkjaar af. Heb je zin om hierbij te helpen, in meerdere of mindere mate: vink het vakje aan en wij contacteren jou!

Prepare For Summer - 16 mei

Na een geslaagde editie in 2015 gaan we nog eens samenkomen. Waarschijnlijk is er terug keuze uit verschillende workshops. Sport, spel en ontspanning met daarna een hapje. Wie steekt graag z’n handen uit de mouwen om hierbij te helpen? Twijfel niet om je op te geven hieronder.

POW WOW – 7, 8 en 9 oktober.

Voor POW WOW zijn we nu al op zoek naar mensen die er dit jaar terug het beste van willen maken. Je hoeft niet heel het weekend mee te helpen organiseren, maar je kan je ook opgeven voor bijvoorbeeld: avondspel, inkleding, rode draad… Voel je het ook al kriebelen? Vink dan zeker het vakje aan:

En later op het jaar?

Later volgt nog een spelavond in de blok, de bbq, pow wow, een liftwedstrijd en een activiteit van werkgroep 3000. Als je zin hebt in een van die activiteiten mag je het gerust ook al laten weten. 

Wil je nog iets kwijt? Heb je een voorstel? Vul het hieronder in!