POW WOW

Reünieweekend voor de actieve vrijwilliger!

Van 6 tot 8 oktober brengt BIZON alle actieve vrijwilligers samen. Dit jaar gaan dit prachtweekend door in jeugdverblijf De Winner in Overpelt. Alle actieve vrijwilligers zijn welkom voor een machtig bedankings/reüni-weekend.
 


Waar kan u zich aan verwachten?
Een weekend vol bekende gezichten en nieuwe "nog te leren kennen" BIZON-vrijwilligers. Met deze groep zal je een machtig weekend doorbrengen, gevuld met goede feestjes, supercoole workshops, machtige activiteiten en natuurlijk ook een prachtige voorstelling van de werkgroepen en een Algemene Vergadering! En dat allemaal voor de ronde prijs van 10 euro!

Schrijf je alvast in en mis dit super weekend niet!

Wie met de trein komt kan best de trein nemen tot in Overpelt, en daarna bus 18a tot aan halte Hoeven Kabien. Daarna is het nog 20 minutjes stappen. In plaats van de bus kun je ook een 20 tal minuutjes fietsen richting onze verblijfplaats. Als iedereen de trein neemt die toekomt om 19u26, kunnen we allen samen bus 18a pakken om 19u33 en kan POW WOW al op de trein starten!

 
Wie met de auto komt: zoek wat vriendjes zodat je kunt carpoolen. Bij het gebruik van gps dien je Groenstraat Overpelt in te geven.  Volg vanaf hier bewegwijzering De Winner. Het adres van de Winner wordt fout weergegeven in navigatiesystemen.
 
Verder neem je alle noodzakelijkheden, een slaapzak, een onderlaken én een kussensloop mee.
 
Iedereen wordt verwacht in de engste Halloween outfit die je maar kunt bedenken. Respectpunten voor wie al verkleed in de auto of de trein stapt!