POW WOW

Reünieweekend voor de actieve vrijwilliger!

Van 5 tot 7 oktober brengt BIZON alle actieve vrijwilligers samen. Dit jaar gaan dit prachtweekend door in jeugdverblijf De Warande in Kortrijk. Alle actieve vrijwilligers zijn welkom voor een machtig bedankings/reüni-weekend.
 


Waar kan u zich aan verwachten?
Een weekend vol bekende gezichten en nieuwe "nog te leren kennen" BIZON-vrijwilligers. Met deze groep zal je een machtig weekend doorbrengen, gevuld met goede feestjes, supercoole workshops, machtige activiteiten en natuurlijk ook een prachtige voorstelling van de werkgroepen en een Algemene Vergadering! En dat allemaal voor de ronde prijs van 10 euro!

Schrijf je alvast in en mis dit super weekend niet!

Wie met de trein komt kan best de trein nemen tot in Kortrijk, en daarna bus 6, Kortrijk Heule en stapt af aan Heule Shopping-center (12’).  Daarna nog 185m wandelen tot aan de Warande. In plaats van de bus kun je ook een 3.2km stappen richting onze verblijfplaats. 

 
Wie met de auto komt: zoek wat vriendjes zodat je kunt carpoolen. OPGELET: Er is geen parking voorzien op het domein. Gelieve te parkeren in de straat op de parking van het schoppingcenter.
De gewoonlijke ingang is ENKEL te voet of met de fiets beschikbaar
 
 
Verder neem je alle noodzakelijkheden, een slaapzak, een onderlaken én een kussensloop mee.
 
Iedereen wordt verwacht in het Thema: Buitenaards Leven. Respectpunten voor wie al verkleed in de auto of de trein stapt! 
 
Wees gerust: iedereen komt verkleed. No stress to overdress.