POW WOW 1-3/10

Reünieweekend voor de actieve vrijwilliger!

Pow Wow is het jaarlijks reünieweekend voor vrijwilligers van BIZON. Iedereen die de afgelopen 2 jaar actief was in BIZON is welkom!
Dit gaat door van 1 tot 3 oktober 2021 in de Warande in Kortrijk.

Je mag je verwachten aan een weekend vol bekende gezichten en nieuwe nog te leren kennen BIZONvrijwilligers. Met deze groep zal je een machtig weekend doorbrengen in het thema disco prison gevuld met goede feestjes, supercoole workshops, verhelderende vormingen, machtige activiteiten en natuurlijk ook een prachtige voorstelling van de werkgroepen en een algemene vergadering!
Dat allemaal voor de ronde prijs van 10 euro.
 
Bij BIZON sluiten we niet uit. Heb je wat extra ondersteuning nodig. Is het inschrijvingsgeld te hoog? Neem zeker contact op met het BIZONsecretariaat. Dan zoeken we graag samen naar een oplossing.
 

Wie met de trein komt kan best de trein nemen tot in Kortrijk, en daarna bus 6, Kortrijk Heule en stapt af aan Heule Shoppingcenter (12’).  Daarna nog 185m wandelen tot aan de Warande. In plaats van de bus kun je ook een 3,2 km stappen richting onze verblijfplaats.

Wie met de auto komt: zoek wat vriendjes zodat je kunt carpoolen. OPGELET: Er is geen parking voorzien op het domein. Gelieve te parkeren in de straat op de parking van het shoppingcenter.
De gewoonlijke ingang is ENKEL te voet of met de fiets beschikbaar
 
 
Verder neem je alle noodzakelijkheden, een slaapzak, een onderlaken én een kussensloop mee.