POW WOW 4-6/10

Reünieweekend voor de actieve vrijwilliger!

Van 4 tot 6 oktober brengt BIZON alle actieve vrijwilligers samen. Dit jaar gaan dit prachtweekend door in jeugdverblijf De Warande in Kortrijk. Iedereen is welkom voor een machtig bedankings- en reünieweekend.

Waar kan je je aan verwachten?
Een weekend vol bekende gezichten en nieuwe "nog te leren kennen" BIZON-vrijwilligers. Met deze groep zal je een machtig weekend doorbrengen, gevuld met goede feestjes, supercoole workshops, machtige activiteiten en natuurlijk ook een prachtige voorstelling van de werkgroepen en een Algemene Vergadering! En dat allemaal voor de ronde prijs van 10 euro!

Wie met de trein komt kan best de trein nemen tot in Kortrijk, en daarna bus 6, Kortrijk Heule en stapt af aan Heule Shoppingcenter (12’).  Daarna nog 185m wandelen tot aan de Warande. In plaats van de bus kun je ook een 3,2 km stappen richting onze verblijfplaats. 

 
Wie met de auto komt: zoek wat vriendjes zodat je kunt carpoolen. OPGELET: Er is geen parking voorzien op het domein. Gelieve te parkeren in de straat op de parking van het shoppingcenter.
De gewoonlijke ingang is ENKEL te voet of met de fiets beschikbaar
 
 
Verder neem je alle noodzakelijkheden, een slaapzak, een onderlaken én een kussensloop mee.