Wild Wild Fest; 15j BIZON 11/05

WANTED! Cowboys en cowgirls die zin hebben in een feestje.

BIZON bestaat sinds 2004, Djeems en Claude mogen dus 15 kaarsjes uitblazen! We gaan terug naar de roots van de bizon en vieren dit in Western style. Blink je cowboyboots op, olie je sporen in en stof je hoed af. Na je inschrijving ben je officieel te gast op dit BIZONtastisch feest!


Hoe ziet zo’n dag in het Wilde Westen eruit?

Het startschot van de gezinsnamiddag wordt gegeven om 11 uur, vanaf dan kan iedereen gratis deelnemen. Je gaat met ons op avontuur in het Wilde Westen. Kies in de Savanne een plekje uit om gezellig te picknicken (breng je eigen picknick mee). Heb je later nog honger of dorst? Kom dan even chillen in de saloon. Ook de kleinste cowboys kunnen zich uitleven in de kids zone. Ben je klaar om te leren hoe je een echte cowboy wordt? Leer ontsnappen na een bankoverval in de escape room, bewijs dat je de stoerste cowboy bent bij pang en het duel en zet je beste pokerface op in het casino. Mag het nog een beetje zotter? Neem eens een kijkje bij de surprise workshop. En vergeet zeker je mooiste momenten niet vast te leggen in de photobooth, want zo’n avontuur maak je niet elke dag mee!

Daarnaast zijn er ook activiteiten op vaste tijdstippen:


14u-16u: hoogteparcours
14u-15u: live optreden No need 4 rehearasal
15u-16u: line dance
16u-17u: stokpaardenrace
17u-18u: gratis receptie


Wat eten die cowboys?

Vlees (of veggie variant), verse groenten, patatjes in de schil? Jazeker, een barbecue kan iedereen plezieren. De kolen zijn warm vanaf 18 uur, vooraf inschrijven is verplicht. De prijs is €7 voor een kind (-12j) en €15 voor een volwassene. Laat het smaken!


Kunnen cowboys goed feesten?

Dat weet ik niet, maar de (oud-)vrijwilligers van BIZON? Daar bestaat geen twijfel over.
De exclusieve afterparty voor (oud-)vrijwilligers start met een liveoptreden van charmezanger Nils en gaat door tot in de vroege uurtjes. Zin om na het feesten rechtstreeks in een warm bedje te gaan liggen? Voor €5 kun je overnachten te Moerkensheide (inclusief ontbijt).


Waar? jeugdverblijf Moerkensheide in het Countrydorp De Pinte
Wanneer? zaterdag 11 mei tussen 11u en 20u
Voor wie? (oud-)vrijwilligers, partners, partnerorganisaties, sympathisanten,… kortom iedereen is welkom!
Prijs? Gezinsnamiddag: GRATIS
          BBQ: € 7 voor een kind (-12j) en € 15 voor een volwassene


Voor ieder dagdeel is online inschrijven verplicht. Dit kan je via het inschrijvingsformulier.