Steun

We willen dat alle kinderen en jongeren kunnen spelen en zich ontspannen. Sommige kinderen en jongeren hebben daar om verschillende redenen minder kansen toe. De deelnemers in een maatschappelijk kwetsbare situatie die met BIZON op kamp gaan, betalen minder dan de werkelijke kost voor een kamp. Om geld in het laatje te brengen, organiseren wij jaarlijks een benefiet en rekent BIZON ook op financiële overheidssteun.

Maar dat is niet voldoende om op kamp te gaan. Extra fondsen maken het mogelijk om topkampen met coole activiteiten aan te bieden.

Wat kan jij doen?

  • Vereniging: Wil jouw vereniging ons steunen? Organiseer dan een activiteit waarvan je de winst (deels) naar BIZON stort. Neem contact op met ons secretariaat via info@bizonvzw.be. Wij bezorgen je het nodige promomateriaal.
  • Particulier: Geloof jij ook in de kracht van BIZON? Geef ons een duwtje in de rug met een financiële gift. Jouw steun wordt bijzonder geapprecieerd door alle vrijwilligers en draagt bij tot een vlotte werking.
  • Geboorte of huwelijk: Een grote stap in je leven. Aan jou de keuze: laat je die gepaard gaan met een stortvloed aan cadeautjes of doe je een oproep om een gift over te schrijven voor BIZON? Wij bezorgen je een overzicht van de mensen die iets gestort hebben. Neem contact op met info@bizonvzw.be voor meer informatie.
  • Bedrijf: Organiseer je iets met het personeel of kies je ervoor om een deel van de opbrengsten aan BIZON te schenken? Neem zeker contact op met ons secretariaat via info@bizonvzw.be.
  • Minionderneming: Organiseer je een minionderneming op school? Dan is het een uitstekend idee om dat te doen voor BIZON. Wij kunnen je helpen met ideeën, BIZON gadgets, promomateriaal en informatie. Via info@bizonvzw.be krijg je meer te weten!

Praktisch?

  • Het maakt niet uit hoeveel je wilt of kunt geven voor BIZON. Vele kleintjes maken één grote.
  • Giften kunnen gestort worden op BE05 0014 6002 2475 (nieuw rekeningnummer sinds 1/01/2022).
  • Voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest. Het geeft recht op een belastingvermindering van 45 procent op het geschonken bedrag. Vermeld zeker dat het om een gift gaat in je mededeling.
  • Wij kunnen altijd een concreet voorstel uitwerken voor een project waarvan de financiering nog niet rond is. Laat iets weten aan het secretariaat en onze fondsenwervers doen een voorstel. Zo weet je exact waar jouw geld voor gebruikt zal worden.
  • Voor meer info kan je terecht bij ons secretariaat op info@bizonvzw.be.