Hoofdanimatorcursus

Periode: 
vrijdag, 9 februari, 2018 t/m woensdag, 14 februari, 2018

Cursus Hoofdanimator in het Jeugdwerk!

Voor mensen met ambitie...

De hoofdanimatorcursus van BIZON wordt georganiseerd voor alle vrijwilligers die zich graag willen verdiepen in de bizondere materie. De cursus is er dus voor iedereen die wil bijleren. Kamp- of hoofdleider worden is absoluut geen voorwaarde om deze cursus te volgen! Wie deze cursus volgt, heeft natuurlijk wel een streepje voor om kamp- of hoofdleider in BIZON te worden.

 
 
 
 

Die graag willen bijleren...

De cursus hoofdanimator wil je alle achtergrond meegeven die je nodig hebt om als kamp- of hoofdleider te functioneren op een kamp met bizondere doelgroepen. Je gaat dieper in op het leiden van vergaderingen, begeleiden van animatoren, het concreet organiseren van een kamp, omgaan met crisissituaties, kenmerken en eigenschappen van onze doelgroep, enzovoort.

Een bijzonder boeiende combinatie van theorie en praktische toepassingen staat je op deze hoofdanimatorcursus te wachten!

 

 

 

Die naar de Hoge Rielen willen trekken...

In 2017  gaat er geen hoofdanimatorcursus door, maar in de krokusvakantie van 2018 dompelen we je onder in de verschillende boeiende sessies.

 

En een kleine bijdrage willen leveren...

De hoofdanimatorcursus wordt je aangeboden aan de democratische prijs van 100 euro. In die prijs zit inbegrepen: eten, overnachting, syllabus en bovenal zeer veel kwalitatief sterke begeleiders. Op de cursus krijg je een bewijs van deelname. Wanneer je met dit bewijs naar je gemeente stapt, krijg je het inschrijvingsgeld gedeeltelijk of volledig terugbetaald.

 

Een attest in ruil?

De hoofdanimatorcursus is een erkende cursus. Dit betekent dat je na deze cursus een stage kunt doen. Na je stage en het evaluatiemoment krijg je (als alles goed verlopen is) daarenboven een attest Hoofdanimator in het Jeugdwerk uitgereikt. Wil je meer info over de stappen die je moet doorlopen om een attest te behalen? Klik hier. Ook wanneer je niet onmiddellijk kamp- of hoofdleider wordt, kan je in samenspraak met je kamp- en hoofdleiding toch je stage doen op een BIZON kamp. Dit gebeurt onder de vorm van eindverantwoordelijkheid voor een aantal activiteiten op kamp.

Nog vragen?

Het BIZON secretariaat helpt je graag verder: via info@bizonvzw.be

Inschrijven?

klik hier!

 

Prijs: 
€100.00
Plaats: 
Kamphuis 5 Kegel, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee