Hoofdanimatorcursus

Cursus hoofdanimator in het jeugdwerk!

Voor mensen met ambitie...

De hoofdanimatorcursus van BIZON wordt georganiseerd voor alle vrijwilligers en jeugdwerkers die zich graag willen verdiepen in de bizondere materie. De cursus is er dus voor iedereen die wil bijleren. Kamp- of hoofdleider worden is absoluut geen voorwaarde om deze cursus te volgen! Wie deze cursus volgt, heeft natuurlijk wel een streepje voor om kamp- of hoofdleider in BIZON te worden.

 
 
 
 

...die graag willen bijleren...

De hoofdanimatorcursus wil je alle achtergrond meegeven die je nodig hebt om als kamp- of hoofdleider te functioneren op een kamp met bizondere doelgroepen. Je gaat dieper in op het leiden van vergaderingen, begeleiden van animatoren, het concreet organiseren van een kamp, omgaan met crisissituaties, kenmerken en eigenschappen van onze doelgroep, enzovoort.

Een bijzonder boeiende combinatie van theorie en praktische toepassingen staat je op deze hoofdanimatorcursus te wachten!

 

 

 

Inschrijven?

Inschrijven doe je door hier rechts bovenaan op inschrijven te klikken en 120 euro over te schrijven op BE05 0014 6002 2475 met vermelding van "Hoofanimatorcursus en je naam".

De kostprijs van de cursus is 120 euro. Daarbij is alles inbegrepen: eten, het BIZONboek, overnachting en een fantastische week! Op cursus krijg je een bewijs van deelname dat je bij de gemeente kan afgeven.
Zij betalen je dan gedeeltelijk of volledig je inschrijvingsgeld terug.

Deelnemen

Bij BIZON sluiten we niet uit. Heb je wat extra ondersteuning nodig. Is het inschrijvingsgeld toch te hoog? Neem zeker contact op met het BIZONsecretariaat. Dan zoeken we graag samen naar een oplossing.

Corona

Wij laten de cursus doorgaan zolang we de veiligheid voldoende kunnen garanderen. Indien dit niet kan, gaan we op zoek naar een alternatief moment of storten we het inschrijvingsgeld terug. Over al deze zaken zullen we op tijd communiceren.

Wij houden ons steeds aan de geldende maatregelen die worden getroffen door de overheid. We kiezen ervoor om deze nog niet online te plaatsen omdat deze vaak veranderen. Afhankelijk van de kleurencode van het jeugdwerk zullen steeds andere veiligheidsmaatregelen gelden. We zorgen er zeker voor dat jullie tijdig op de hoogte zijn!

Heb je nog vragen?

Het BIZONsecretariaat helpt je graag verder. Bel ons op 09 236 30 09 of stuur een mailtje naar info@bizonvzw.be (link stuurt een e-mail).
Als je dat wil kunnen we je ook in contact brengen met een deelnemer van de vorige editie.

 

Prijs: 
€120.00